ВИЕ ПАЗАРУВАТЕ ОТ АНГЛИЯ, НИЕ ВИ ГО ДОСТАВЯМЕ! ТРЪГВАМЕ ВСЕКИ ВТОРНИК! САМО 1.99 ЛЕВА НА КГ! ВАШАТА УСМИВКА Е НАШАТА РЕКЛАМА!

Monday, March 24, 2014

GGBG.BG подава ръка на ЦСКА и Левски

Помните ли онова незабравимо лято на 1994 година, когато България бе по-обединена и по-щастлива от всякога? Помните ли безсънните нощи, наздравиците, скандиранията “юнаци”… Нима връщайки се 20 години назад не ви побиват тръпки? Нима не мечтаете онези мигове да се повторят…



А дано, ама надали. Не и сега. Не в момента, в който огромни футболни центрове са почти закрити, а школите на двата родни гранда – ЦСКА и Левски тънат в мизерия.
Има ли смисъл да обясняваме причините и следствените връзки, които доведоха до този крах? Има ли смисъл да казваме, че в последните години управниците на двата клуба в търсене на бърз резултат решиха да инвестират в скъпо платени чуждестранни наемници, вместо да подадат ръка на младите таланти.

Време е за промяна. Екипът на GGBG.BG откри съмишленици и реши да им се довери и да им подаде ръка в доброто начинание.

Така се роди идеята за стартиране на благотворителна акция. От утре в офиса ни ще бъдат поставени нови две касички – червена и синя.
В първата ще бъдат събирани средства, които ще бъдат предавани на сдружението “ЦСКА Завинаги”, за да бъде подпомагана ДЮШ на ЦСКА.
В синята кутия всеки може да пусне неопределена сума, а събраната такава ще бъде предавана на сдружението "Синя България", като условието ще бъде всичко да отива в школата на Левски.

Уведомяваме нашите клиенти и приятели, че “ЦСКА Завинаги” и “Синя България” са сдружения с идеална цел, които нямат никаква връзка с ръководствата на двата клуба и дейността и усилията им са свързани единствено с подпомагането на детско-юношеските школи на двата отбора.

Събраните средства ще отиват за закупуване на екипировка и оборудване, както и за подпомагане на изграждането на нови терени.

Приятели, нека си помогнем сами! Само така можем да изживеем щастието да видим наследниците на Бербатов, Мартин и Стилян Петрови, Митко Иванков и т.н. Нека след време знаем, че и ние имаме макар и частица заслуга в постигането на подобен успех!

PS: Oтново заявяваме, че екипът на GGBG.BG е готов да съдейства на всички детско-юношески школи в България при закупуването и доставката на спортна екипировка и оборудване. Ще го направим в името на децата. Нека им подадем ръка заедно!

Повече информация за местонахождението на офиса на GGBG.BG можете да намерите на  www.ggbg.bg

No comments:

Post a Comment