ВИЕ ПАЗАРУВАТЕ ОТ АНГЛИЯ, НИЕ ВИ ГО ДОСТАВЯМЕ! ТРЪГВАМЕ ВСЕКИ ВТОРНИК! САМО 1.99 ЛЕВА НА КГ! ВАШАТА УСМИВКА Е НАШАТА РЕКЛАМА!

Friday, March 14, 2014

МАЛКИ ТАЙНИ ЗА ПАРФЮМИТЕ

Използването на трайни и хубави аромати от край време е фактор за повишаване на самочувствието. Комплиментите и добрите отзиви определено ни карат да се чувстваме уверени в себе си и дори в това, което правим. И няма какво да се лъжем, ефектът се постига само, когато използваме скъпи и маркови парфюми.




Щом си вземем мечтания парфюм, обаче, трябва да го ползваме правилно, за да го съхраним в цялата му прелест по-дълго време, а и за да се чувстваме комфортно в кожата си. Логично е, по-тежките ухания да се ползват през тъмната част на деня, а за светлата, да оставим леките нежни аромати.

Хубаво е да се съобразите и с работното си място – ако пространството е затворено не прекалявайте с пръскането. Всъщност, ето няколко съвета за нанасянето на маркови парфюми, с които ще избегнете конфузните ситуации:

* За по-дълго задържане на аромата, го нанесете върху влажна кожа – веднага след като сте си взели душ, например. Съществуват доста марки, които предлагат и други продукти, така че е хубаво да се сдобиете и лосион или душ гел на същите производители. Задължително НЕ смесвайте различните ухания. Нанасяйте парфюма най-вече на местата, които се потят най-малко – китките, зад врата и ушите.


* Нещо, което доста хора не знаят – ако сте решили да тръгнете на пазар за парфюми, направете го преди обяд. През тази част от деня, обонянието ви е по-развито и силно. Освен това, използвайте тестерните лентички, за да пробвате парфюма, а не ръцете си.

* За дълготрайната употреба на любимите аромати, трябва да се научите да ги съхранявате по най-добрия начин – далеч от слънчевото греене. Не забравяйте да затваряте плътно капачките, за предпазите луксозните маркови парфюми от изветряване. Хубаво е и да предпазвате шишенцата от нагряване.

* Според изследванията, ако третирате правилно парфюмите си, те могат да запазят силата и аромата си въобще до 5 години

Ето стигнахме и до този доста интересен въпрос: Знаете ли за колко време стига един парфюм?

На вас за колко време ви стига един парфюм?
Предполагам никой не си е засичал, а всеки иска да знае когато си купува даден парфюм ориентировъчно за колко време ще му стигне, още повече когато купува парфюм от интернет.
Да си признем честно не бяхме мислили, че ще попаднем на подобен калкулатор особено в онлайн магазин, но явно хората са изобретателни и искат да впечатлят клиентите си с нещо уникално и с нещо което ще провокира интереса им и ще задържи вниманието на страниците им. Независимо дали това е причината или има други, но е факт е че калкулаторът може да се ползва и е учудващо точен.

Първо влизате в сайта parfumite.info, след което си намирате парфюмът който искате да видите за колко време би ви стигнал и въвеждате колко пъти на ден се пръскате или ще се пръскате с него. Автоматично малко по надолу ви се появява за колко месеца ще можете да се пръскате с това темпо.

Какво още? 

И освен това можете да изчислите колко време ще ви остане докато ви свърши парфюма който имате към момента. Това може да бъде направено от една друга страница, която можете да намерите в най-долната част на сайта казва се Калкулатор за продължителност, след като си отворите страницата ще видите 3 полета, в първото въвеждате колко милилитра от парфюма ви са останали в шишенцето (ориентировъчно), колко пъти се пръскате дневно и колко пъти седмично въобще ползвате парфюм. След това отново малко по-надолу ще видите резултата.

И сега идва ред на най-важния въпрос – можете ли да разчитате, че парфюмът макар и в желаната от Вас опаковка е “истински”? Дали си заслужава да дадете голяма част от заплатата си за някакви си 50 или 100 милилитра.
Тук насреща се появява www.ggbg.bg. Със сигурност качеството във водещите английски вериги е гарантирано, а много често там можете да се възползвате от страхотни намаления, промоции и разпродажби. От Вас се изисква само да си поръчате желания парфюм, а www.ggbg.bg ще достави пратката Ви от Англия до България само за 1.99 лева на килограм.


По материали на Анатолий Симеонов, myblogroll.eu

No comments:

Post a Comment