ВИЕ ПАЗАРУВАТЕ ОТ АНГЛИЯ, НИЕ ВИ ГО ДОСТАВЯМЕ! ТРЪГВАМЕ ВСЕКИ ВТОРНИК! САМО 1.99 ЛЕВА НА КГ! ВАШАТА УСМИВКА Е НАШАТА РЕКЛАМА!

Friday, March 1, 2013

GGBG.BG ще даде шанс на повече печеливши


Днес изтеглихме двама победители в томболата за януари и февруари, от следващия път късметът ще се усмихва на трима наши клиенти месечно



До момента транспортната услуга на превоз на стоки и пратки от Англия до България, която предлага фирмата GGBG.BG е на изключително високо ниво. Това е мнение на клиентите, с които екипът на компанията се стреми да подържа постоянна обратна връзка. Резултатите също са на лице, а новите регистрации се покачват с около 10% всеки ден.
Девизът на GGBG.BG, както вече казахме е: “Вашата усмивка е нашата най-добра реклама”. Именно поради тази причина освент бърза и коректна транспортна услуга хората от компанията решиха да предложат ежемесечна томбола за своите клиенти.
Днес 1 март бяха изтеглени печелившите месеците януари и февруари. За месец януари печеливш е клиент с ID 607, a за февруари е клиент с ID 660. Според силата на условията на обявената от нас игра, те ще получат безплатно следващите си пратки до 10 кг. Имената на победителите не се оповестяват от съображения за конфиденциалност.
След края на томболата обаче се родиха въпросите: “Само двама ли? Един на месец не е ли малко?”
Именно поради тази причина екипът на GGBG.BG реши да промени условията на играта. От месец март в края на всеки месец ще се теглят имената на трима клиенти, които са ползвали транспортните услуги за изминалите 30 дни. Те ще печелят безплатно превозване на пратка от Англия до България до 3 кг.

GGBG.BG

No comments:

Post a Comment