ВИЕ ПАЗАРУВАТЕ ОТ АНГЛИЯ, НИЕ ВИ ГО ДОСТАВЯМЕ! ТРЪГВАМЕ ВСЕКИ ВТОРНИК! САМО 1.99 ЛЕВА НА КГ! ВАШАТА УСМИВКА Е НАШАТА РЕКЛАМА!

Friday, March 15, 2013

Как се решава проблем “пратка без име”?


Случва се обикновено при доставка на закупена стока от ebay, но не е болка за умиране



Очаквате пратка, а тя не идва!? Или поне не получавате известие, че е пристигнала в склада на GGBG.BG в Англия. Започвате да се чудите “Къде е?”. Камионът тръгва, а вие отново не знаете дали тя пътува към България. Притеснени сте. Започвате да подлагате на съмнение транспортната услуга, която предлага GGBG.BG…

“Невъзможно”, ще кажат тези, които вече са работили с GGBG.BG. На този етап (без да звучи като самохвалство) получаваме само комплименти. Но те ни задължават да бъдем още по-прецизни в работата си и отношенията с клиентите си. Именно поради тази причина ще кажем, че е възможно да получите пратка, тя да бъде транспортирана до България, да бъде в нашия склад, а вие да не знаете… Защо? Как? Причината е елементарна и се случва най-вече при стоки, които сте закупили от частни търговци от сайта EBAY. Същите са продали на вас дадена стока, вие сте им задали адрес, на който да я изпратят и те, разбира се, го правят, но пропускат да попълнят Вашето име. И тук се появява проблемът. Ние получаваме пратка, на която има адрес, но не и име. Оттук нататък за нас е невъзможно да го вкараме в системата. Превозваме го до България, но не знаем къде да го доставим.

Как може да се реши този проблем? Съветът на екипа на GGBG.BG към Вас е следният – ако 5 работни дни след като сте направили поръчка, а не получавате потвърждение за доставка, може да се свържете с нас, за да Ви дадем информация дали имаме пратки “Без име” в склада. Ако до месец след като сте направили поръчката и все още не сте я получили можете да се свържете с нас, за да проверим дали не е сред “безименните”, които са в нашия склад в България. Предварително се извиняваме, но изходът в такива ситуации е да отворим колета, за да проверим какво има в него. За да сме сигурни, че това е пратката на определения наш клиент, той е длъжен да ни покаже и потвърждението за поръчката си от определения сайт.

GGBG.BG

No comments:

Post a Comment