ВИЕ ПАЗАРУВАТЕ ОТ АНГЛИЯ, НИЕ ВИ ГО ДОСТАВЯМЕ! ТРЪГВАМЕ ВСЕКИ ВТОРНИК! САМО 1.99 ЛЕВА НА КГ! ВАШАТА УСМИВКА Е НАШАТА РЕКЛАМА!

Thursday, November 27, 2014

Къде сриват цените на Черен петък?



Харесван и отричан, Черния петък е факт и през тази година се очаква да бъде колосален в Обединеното кралство. Икономисти, социолози и търговци предричат, че на 28 ноември ще бъдат счупени много рекорди – по брой продажби и по похарчени пари.

Черния петък по презумция е начало на Коледното пазаруване и огромните намаления трябва да приключат с края на деня. Разбира се, има марки и търговци, които ще предлагат стоки на ексклузивни цени до изчерпване на количествата няколко дни след това. Големият пазарен шок обаче е утре. Точно поради тази причина екипът на фирмата, която доставя Вашите пратки от Англия до България – GGBG.BG се опита да направи обзор на най-добрите сделки, които ще са на Ваше разположение от магазините във Великобритания.

ASDA – от веригата, която предлага всичко – храни, дрехи, битова химия, бяла техника и бижута са се подготвили да бъдат един от лидерите на Черния петък.
Те са увеличили броя на продуктите, които ще бъдат на „шокиращи“ цени.
Ето и списък с най-атрактивните стоки, които ще се продават в ASDA утре:
 
* 40 "Polaroid LED TV

* Samsung Galaxy Note 8 "

* Call Of Duty - Advanced Warfare (за Xbox 360 и PS3)

* Polaroid 10 "Tablet


Sainsbury  - Супермаркетът е подготвил тридневен Черен петък, като условието е „до изчерпване на количествата“.
Ето и техните най-добри предложения:
* Kindle Wifi 4GB Touch - £ 39.99
* Dyson DC24 Animal Вакуум, £ 159.99 (беше £ 319.99)
* Russell Hobbs Purifry £ 49.99 (е £ 149.99)
* Sony Audio Tank £ 69.99 (е £ 199.99);
*Blaupunkt 40 "LED TV, £ 149.99 (беше £ 299.99);
*Dolce Gusto Mini Me, £ 39.99 (е £ 99.99)

От Tesco също обещават „най-големия“ Черен петък, като са подготвили отстъпки до 70%.

Огромни намаления се очакват в онлайн продажбите на Apple, като промоцията ще обхване продуктите: Iphonе, айпод и Mac-ове, но от магазина пазят всичко в тайна.
 
В Amazon подготвят сваляне на цена на продукти на всеки 10 минути! Това ще важи за смарт телевизори, фотоапарати и таблети, както и играчки, фитнес облекло и DVD-та.

Boots също не остават назад и са приготвили огромна разпродажба на стотици луксозни парфюми, козметика, играчки и високотехнологични продукти. Ето и част от офертите им:
* Micro Pedi Gift Set С Nails Inc, £ 30 (е £ 79.99)
* Jawbone Up24 £ 49.99 (е £ 99.99);
* BOSS Ma Vie 50ml Pour Femme Eau де Parfum Gift Set, £ 30.50 (е £ 65).

Мотото на John Lewis за Черния петък е "Ако нашите конкуренти имат продажба, то ние трябва да имаме три продажби". Изводът за тях е един: Чакайте изненади!
 
Миналата година M&S предлагаше 20% отстъпка на дамско и мъжко бельо. Сега на подобна отстъпка ще се радват всички продукти.

Царете на търговията на инструменти (бормашини, дрелки, флексове...) B&Q категорично пазят в тайна какви ще бъдат намаленията, но са категорични, че недоволен клиент няма да имат.
Подобна е политиката и на Argos. Като прогнозата на GGBG.BG е, че това ще бъде един от хитовете на Черния петък.

От Dorothy Perkins са лаконични: 30% ОТСТЪПКА на всички продукти в магазина (използва се код GETME)

Cloggs – царството на обувките с марка Uggs и Converse предлага допълнителна отстъпка от  20%, като за целта се използва код BF20.

LookFantastic  работи с козметичните марки GHD, Kerastase и Dermalogica, като ще се предлагат специални цени на продуктите от 28 ноември до 01 декември.

Готови ли сте? Надяваме се да сме били полезни! Сега остава да харесате, да поръчате, а GGBG.BG ще достави Вашата пратка от Англия до България само за 1.99 лева за килограм.

Не забравяйте - тръгваме всяка неделя и пристигаме сряда сутрин! Работи 7 дни в седмицата, а офисите в "Младост" и "Дружба" са отворени поне 10 часа дневно.... 

No comments:

Post a Comment