ВИЕ ПАЗАРУВАТЕ ОТ АНГЛИЯ, НИЕ ВИ ГО ДОСТАВЯМЕ! ТРЪГВАМЕ ВСЕКИ ВТОРНИК! САМО 1.99 ЛЕВА НА КГ! ВАШАТА УСМИВКА Е НАШАТА РЕКЛАМА!

Wednesday, September 3, 2014

GGBG.BG с още един офис в София

Вече можете да откриете своята транспортна фирма и в квартал „Дружба“




В края на 2012-та, когато мнозина очакваха края на света на родния пазар се появи един нов сайт – WWW.GGBG.BG. Той наистина предвещаваше край, но не на живота, а на монопола на българските магазини и високите цени зад лъскавите витрини на МОЛ-овете. Благодарение на GGBG.BG достъпни за всяко българско домакинство станаха търговските вериги и сайтове в Англия, САЩ, Китай, Хонг Конг... Нещо, което у нас струва Х лева, клиентите го получаваха от чужбина в рамките на седмица на тройно по-ниска цена и само за 1.99 лева на килограм за транспорта от Англия до България.

Ние от GGBG.BG спазихме обещанието си, което се превърна и в мото на фирмата, а именно „Вашата усмивка е нашата реклама“... 19 месеца по-късно продължаваме да работим в тази насока. Именно поради тази причина открихме още един офис в София, което бе направено с една единствена цел – да се спести време и да се избегне неудобството на клиентите.

Офисът се намира в столичния квартал „Дружба“ 1 до блок 69. Това е на кръстовището на ул. „Тирана“ и „Кръстьо Пастухов“ и е известен в района като „Бриз“, а за справки може да звъните на 0876 730 705.





Така вече няма да Ви се налага да идвате до „Младост“ или да плащате за допълнителен транспорт при получаване на Вашата пратка. Единственото, което трябва да направите е да отбележите „Офис Дружба“, като основен метод на получаване. Другото е ясно – получавате email, че пратката е в България и е обработена и отивате да си я вземете. Цената е същата 1.99 лева за килограм от Англия до България. 

No comments:

Post a Comment