ВИЕ ПАЗАРУВАТЕ ОТ АНГЛИЯ, НИЕ ВИ ГО ДОСТАВЯМЕ! ТРЪГВАМЕ ВСЕКИ ВТОРНИК! САМО 1.99 ЛЕВА НА КГ! ВАШАТА УСМИВКА Е НАШАТА РЕКЛАМА!

Monday, April 15, 2013

GGBG.BG стартира нова ВИП услуга


Освен транспортна услуга по дестинацията Англия – България, вече предлагаме преглед на пратка, преопаковане и снимка



Какво очакват клиентите, когато се доверят на услугите на една транспортна фирма? Отговорът е елементарен – пратката им да пристигне в срок и да бъде в добро състояние. Именно в тази връзка, екипът на GGBG.BG реши да предложи няколко нови услуги на своите клиенти.
Нарекохме ги ВИП, защото те се отнасят предимно за по-скъпи и важни пратки. За какво става въпрос? Знаете, че разстоянието от Англия до България не е никак малко и по време на транспортирането може да се случи всичко. Или по-скоро “можеше”, защото ние вече сме готови да поправим грешките на продавачите. Решихме, че не е сериозно да разчитаме на коректността на продавачите, които често се интересуват най-вече да си получат парите за дадена стока. Именно в търсене на по-голяма печалба или просто от небрежност скъпа техника се опакова като чифт гуменки, а това е негатив изцяло за сметката на купувача. Именно той ще трябва да пие литър студена вода, ако е платил сериозна сума за даден артикул, който пристига при него негоден за ползване. Решението как да се избегнат подобни инциденти е именно в новата ни услуга. За целта клиентът просто трябва да ни уведоми каква пратка очаква и да плати съвсем малко по-скъпо. Какво предлагаме ние? Още при пристигането в нашия склад колетът/пакетът ще бъде отварян, стоката ще бива оглеждана  и надеждно преопакована. Всичко това гарантира нейното безпроблемно транспортиране до България. Каква е цената? 

Според нас с оглед на отстраняване на риска, никак не е висока, а именно:
- Мобилен телефон - 15 лева
- Лаптоп - 20 лева
- Камера (малка/голяма) 15/20 лева
- Фототапарат (малък/голям) – 10/15 лева
- Часовник  - 10 лева
Всички тези цени включват и транспорта до България

И не е само това. Често си задавате въпроса: “Какво ли съм получил?”. Това се случва при клиенти с много пратки. Чакате 15 неща, дошли са две, но кои? Намерихме решение, което ще сложи край на главоблъсканиците. Срещу 5 лева месечен абонамент, вие всеки път, когато получите пратка в нашия склад в Англия, ще получавате уведомителен e-mail от нас, към който ще бъде прикрепена снимка на Вашата стока. Това още никой друг не го предлага. Усмихнете се! Нали знаете, че Вашата усмивка е нашата най-добра реклама!

No comments:

Post a Comment