ВИЕ ПАЗАРУВАТЕ ОТ АНГЛИЯ, НИЕ ВИ ГО ДОСТАВЯМЕ! ТРЪГВАМЕ ВСЕКИ ВТОРНИК! САМО 1.99 ЛЕВА НА КГ! ВАШАТА УСМИВКА Е НАШАТА РЕКЛАМА!

Thursday, February 21, 2013

GGBG.BG в битка с монополите


Транспортната услуга от Англия до България Ви дава най-добрата възможност да се справите с безбожно високите цени на родните магазини



Българинът се събуди и каза своето категорично “НЕ” на монополите и високите цени на тока. Време беше. Но нека си зададем въпроса дали само електроразпределителните дружества подържат високи и дори непоносими цени. Отидете в МОЛ-а? Проверете кое колко струва там! Маратонки “Адидас” или “Найк” 150-200 лева. Останалите представители на големите вериги също работят на принципа “ден година храни” и “една продажба избива половината наем”. Това е престъпление! Не може една блузка да струва 100 лева. Това не е ли монопол?

Знаете ли каква всъщност е цената в Англия? Споменатите маратонки са 25-30 паунда. Да, има и по 40. Дрехите? Ами те на моменти подбиват дори цените на Женски пазар.
GGBG.BG е Вашето оръжие срещу монополите! Лесно е. Сядате пред компютъра, регистрирате се в сайта www.ggbg.bg, разглеждате и си поръчвате. Ако не можете – решение има. Свързвате се с екипа на GGBG.BG, давате своята поръчка, тя се прави и стоката Ви се транспортира от Англия до България.
Така може да имате супер качествена стока на изключително разумна цена. Тогава в МОЛ-а могат да вдигат цените, колкото искат. Вие ще сте ОК. И ще имате възможността да се похвалите, че сте преборили монополистите с транспортната услуга на GGBG.BG!
Сега вече знаете отговорът на въпроса защо се захванахме с този бизнес. Да, искахме да направим нещо за себе си, но то е свързано и с Вас. Ние знаем, че услугата, която предлага GGBG.BG е качествена и е полезна за хората. Ето това се казва и “вълкът сит и агнето цяло”.

GGBG.BG


No comments:

Post a Comment